Over Wi

Mijn naam is Wiliarat (Wi) Pongsittisak. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de officieel erkende massageschool Wat Po te Bangkok. Ik ben gediplomeerd masseuse voor het geven van Traditionele Thaise Massage. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in een Thaise kliniek waar veel verschillende lichamelijke pijnen en klachten verholpen worden.

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage is een bijzondere vorm van lichaamswerk, meer dan 2.500 jaar geleden gentroduceerd in de tempels van Thailand, als onderdeel van de traditionele geneeskunde.

De fysieke manipulaties harmoniseren, corrigeren en stimuleren het lichaam. Tegelijkertijd ervaar je een mentale rust. De meridianen of 'Sen-lijnen' van het lichaam worden bewerkt, zoals bij acupunctuur. Maar in de plaats van naalden worden de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen, de knieen en de voeten gebruikt.

Traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren binnen een uitgekiend choreografisch spel tussen gever en ontvanger.Naar de contactpagina